top of page
aad_5474_optimized.jpg

JOE CULLEN

aad_5391_optimized.jpg

WILLIAM JAMES O'CONNOR

VNPDC_07685.jpg

MICHEAL SMITH

aad_5108_optimized_edited.jpg

NATHAN ASPINALL

1 (360).JPG

PETER WRIGHT

1 (390).JPG

SIMON WHITLOCK

1 (276).JPG

JOSÉ DE SOUSA

_VON2665.jpg

MICHEAL VAN GERWEN

"Nem gondoltam arra, hogy eljövök Budapestre és megnyerem a versenyt, ezért vagyok olyan kimondhatatlanul boldog. Az első három mérkőzésen szörnyű teljesítményt nyújtottam, szóval nem kicsit voltam szerencsés, hogy meg tudtam nyerni mind a hármat. Azután az elődöntőben egy kissé rákapcsoltam, a döntőben pedig már minden rendben volt. Muszáj volt nyomás alá helyeznem Willie-t, mert láttam, milyen jól játszott hétvégén, nekem pedig ez volt a dolgom."

- Joe Cullen

"Ez a fantasztikus budapesti közönség az egyik legjobb, amivel valaha is találkoztam. Ha valaki azt mondta volna nekem a hétvége előtt, hogy a döntőig eljutok, biztosan nézek egy nagyot. Bár csalódott vagyok, hogy kikaptam a döntőben - hiszen nem jó dolog -, nem bánom, hogy Joe ellen veszítettem. Ő az egyik legjobb srác a darts világában és minden jót kívánok neki a jövőben. "

- O'Connor
IMG_20220904_230923.jpg
1 (257)_edited.png
_VON8405.jpg

Nagyon köszönjük a szervezést! Nagyon nagy hétvége volt, jövőre biztosan jövök!

_VON8607.jpg

Mindhárom nap fantasztikus volt, hogy ott lehettem felbecsülhetetlen élmény!

A hangulat, a programok, a szervezés csillagos ötös!

A játékosok közvetlensége szintén. Köszönünk mindent!

_VON5741.jpg

Nagyon nagy élmény volt megint ez a 3 nap. Nekem nincs hiányérzetem, hogy sok kiemelt búcsúzott. A hangulat fantasztikus volt ismét! Köszönjük a szervezőknek amennyit dolgoztak ezért, hogy ez sikerüljön ismét! Remélem jövőre lesz folytatás és egyszer egy Premier League forduló is Budapesten!

AAD_4214.jpg

Köszönjük szépen az élményt, szervezést, mindent! Egyszerűen leírhatatlan, amit éreztünk! Magával ragadó volt minden egyes perc az eseményen. Le a kalappal a szervezők előtt! Ha egy apró tanácsot tehetünk: csak a BOK Csarnok jövőre is!

1 (335).JPG

Mi szombat, vasárnap egész nap kint voltunk, nem is emlékszem mikor éreztem magam ilyen jól. Nekem fantasztikus élmény volt ilyen közelről látni a fiúkat és az a hangulat!

1 (257).JPG

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VOLTATOK!

bottom of page