top of page
aad_5474_optimized.jpg

JOE CULLEN

aad_5391_optimized.jpg

WILLIAM JAMES O'CONNOR

VNPDC_07685.jpg

MICHEAL SMITH

aad_5108_optimized_edited.jpg

NATHAN ASPINALL

1 (360).JPG

PETER WRIGHT

1 (390).JPG

SIMON WHITLOCK

1 (276).JPG

JOSÉ DE SOUSA

_VON2665.jpg

MICHEAL VAN GERWEN

"Nem gondoltam arra, hogy eljövök Budapestre és megnyerem a versenyt, ezért vagyok olyan kimondhatatlanul boldog. Az első három mérkőzésen szörnyű teljesítményt nyújtottam, szóval nem kicsit voltam szerencsés, hogy meg tudtam nyerni mind a hármat. Azután az elődöntőben egy kissé rákapcsoltam, a döntőben pedig már minden rendben volt. Muszáj volt nyomás alá helyeznem Willie-t, mert láttam, milyen jól játszott hétvégén, nekem pedig ez volt a dolgom."

- Joe Cullen

"Ez a fantasztikus budapesti közönség az egyik legjobb, amivel valaha is találkoztam. Ha valaki azt mondta volna nekem a hétvége előtt, hogy a döntőig eljutok, biztosan nézek egy nagyot. Bár csalódott vagyok, hogy kikaptam a döntőben - hiszen nem jó dolog -, nem bánom, hogy Joe ellen veszítettem. Ő az egyik legjobb srác a darts világában és minden jót kívánok neki a jövőben. "

- O'Connor
IMG_20220904_230923.jpg
1 (257)_edited.png
_VON8405.jpg

Thank you very much for the organization! It was a great weekend, I will definitely come next year!

_VON8607.jpg

All three days were fantastic, being there was a priceless experience!

The atmosphere, the programs, the organization are five stars!

The directness of the players as well. Thank you for everything!

_VON5741.jpg

These 3 days were again a great experience. I don't miss the fact that many prominent player said goodbye. The atmosphere was fantastic again! Thank you to the organizers for all the hard work they put in to make this happen again! I hope there will be a continuation next year and a Premier League round in Budapest!

AAD_4214.jpg

Thank you very much for the experience, organization, everything! It is simply indescribable what we felt! Every minute of the event was captivating. Hats off to the organizers! If we can give a small piece of advice: only the BOK SPORTCSARNOK next year!

1 (335).JPG

We were out all day on Saturday and Sunday, I don1t even remember when I felt so good. It was a fantastic experience for me to see the players so close and the atmosphere!

1 (257).JPG

THANK YOU FOR BEING WITH US!

bottom of page