TÁJÉKOZTATÓ A JEGYVISSZAVÁLTÁS MENETÉRŐL

Ne felejtse, ha megtartja a PDC European Tour Hungarian Darts Trophy 2020-ra vásárolt jegyét, akkor az alábbi előnyökkel garantáltan élni tud majd:

  • Az idei áron vesz részt a 2021-ben megrendezésre kerülő Hungarian Darts Trophy-n (jövőre drágábbak lesznek a jegyek), hiszen jegye automatikusan érvényes a 2021-es versenyre.

  • Köszönetként, amiért megtartja jegyét, egyedi előnyt élvez majd egy olyan, Magyarországon hamarosan megrendezésre kerülő különleges darts esemény kapcsán, amilyen hazánkban, de még a régióban sem volt korábban.

Ha mindezek ellenére mégis a visszaváltás mellett dönt, azt az alábbiak szerint teheti meg.

A)

Amennyiben Ön jegyét/jegyeit on-line, a dartsticket.hu oldalon keresztül vásárolta, úgy nincs más dolga, mint a dartsticket.hu oldalon belépni abba a fiókjába, mellyel jegyét/jegyeit megvásárolta. Ott a megjelenő listából válassza ki azon jegyeket, melyeket vissza szeretne váltani (nem kötelező az összes jegy visszaváltása), és adja meg számlaadatait, ahova a visszatérítést kéri. A kitöltés és a jegyvisszatérítési kérelem véglegesítése után egy automatikusan generált e-mailben értesítjük a visszaváltási igény sikerességéről. Ezt követően 2020. november 5-15. között, az űrlapon megadott számlaszámra jóváírásra kerül a jegy/jegyek ellenértéke (Felhívjuk figyelmét, hogy a kényelmi díj nem kerül visszatérítésre!)

B)

Amennyiben Ön jegyét/jegyeit átutalással vagy készpénzfizetéssel, esetleg 2019. december 9 – 2020. január 12. között a Westend tetőkertjén működő Dartspalotában (készpénzzel vagy bankkártyával) vásárolta, úgy Önnek az itt letölthető nyomtatványt kell kitölteni és aláírni, majd beszkennelve (vagy jól olvasható fotót készítve) elküldeni a refund@dartsevent.hu email címre. Fontos, hogy minden egyes visszaváltani kívánt jegy esetében külön nyomtatványt kell kitölteni! A nyomtatványok mellé kérjük a jegyet/jegyeket és a jegyvásárló személyi igazolványának másolatát is elküldeni. A jegy/jegyek ellenértéke 2020. november 5-15. között, az űrlapon megadott számlaszámra jóváírásra kerül.

A téves adminisztráció és a felesleges munkavégzés elkerülése érdekében kérjük, hogy jegyvisszatérítési igényét kizárólag az egyik lehetséges úton küldje meg részünkre!

 

Azon jegyvásárlóinknak, akiknek korábban e-mailben jeleztük, hogy jegyvisszatérítési igényüket rögzítettük (hiánytalanul kitöltve és aláírva visszaküldték a részükre megküldött nyomtatványt), már nincs szükségük egyik itt található ügykezelési folyamatot sem végig vinni. Az Ő részükre a jegyár visszatérítése egyedileg, határidő előtt megvalósul.

 

Amennyiben a fenti tájékoztató alapján nem tudja a jegyvisszaigénylési folyamatot végig vinni vagy bizonytalan, hogy melyik útvonalat kell választania, esetleg nem tudja, hogy Önnek van-e már a részünkről rögzített és visszaigazolt jegyvisszatérítési igénye úgy kérjük írjon a refund@dartsevent.hu email címre!